5 vietas, kur nakšņot izklaides parka "Avārijas brigāde" tuvumā 5 vietas, kur nakšņot izklaides parka "Avārijas brigāde" tuvumā

5 vietas, kur nakšņot izklaides parka "Avārijas brigāde" tuvumā

15/06/2018

Omulīgas naktsmājas izklaides parka "Avārijas brigāde" tuvumā.

1. Lobes krogs, atpūtas komplekss

Tikai 4 kilometru attāluma no AB parka atrodas Lobes krogs – atpūtas komplekss, kas ierīkots 19. gadsimta kroga ēkā.  Komplekss atrodas Lobes upes krastā, kurā var veldzēties karstajos vasaras vakaros. Lobes krogs piedāvā vienvietīgus, divvietīgus un trīsvietīgus numuriņus. Šeit naktsmītnes var atrast grupām līdz pat 100 cilvēkiem.

Vairāk informācijas meklē Facebook vai mājaslapā. 

2. Krasti, atpūtas komplekss

Aptuveni 15–20 minūšu braucienā ar mašīnu no AB parka atrodas atpūtas komplekss Krasti. Komplekss atrodas gleznainā vietā Ogres upes krastā. Jo interesantāku šo vietu padara tas, ka ir iespējama nakšņošana divvietīgās un četrvietīgās muciņās. Varat arī uzcelt savu telšu pilsētiņu un vakarā baudīt makšķerēšanas un ūdens priekus.

Vairāk informācijas meklē Facebookvai mājaslapā 

3. Copes viesu nams

20 kilometru attāluma no AB parka atrodas Copes viesu nams. Apkārtnē var baudīt Latvijas dabas skaistumu – ezerus, mežus, pļavas.  Ir iespējama laivu un katamarānu noma. Viesu nams piedāvā nakšņot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.

Vairāk informācijas meklē mājaslapā  

4. Turbas, atpūtas komplekss

Virzienā uz Rīgu, 25 kilometru attāluma no AB parka, atrodas atpūtas komplekss Turbas, viens no lielākajiem atpūtas kompleksiem Latvijā. Tā ir vieta, kur iespējams apskatīt vienu no Latvijas dižozoliem, kas ir aptuveni 800 gadus vecs. Piedāvājumā ir dažādi viesu nama numuriņi, kā arī atsevišķu atpūtas māju īre.

Vairāk informācijas meklē Facebook vai mājaslapā.

5. Dimantu kalns, viesu nams

Aptuveni 20 kilometru attāluma no AB parka atrodas viesu nams Dimantu kalns. Viesu nama plašajā viensētā, kas aptver 40 hektāru platību, sevī iekļaujot mežus, pļavas, dīķus un dambriežu audzētavu, ikkatrs spēs atslēgties no pilsētas steigas. Viesu nams piedāvā labiekārtotus numuriņus, kā arī telts vietas neierobežotam cilvēku skaitam.

Vairāk informācijas meklē Facebook